Malzemeler: 50g. kuru iç bakla (Geceden soğuk suda ıslatılmış) 1 yemek kaşığı zeytinyağı 1 yemek kaşığı üzüm sirkesi 1 diş sarımsak,ezilmiş, Tuz ve karabiber
Malzemeler: 1 kg patlıcan,sapları alınmış. 175 ml. yoğurt 1 diş sarımsak,ezilmiş 1 çay kaşığı zencefil 1 yemek kaşığı zeytinyağ 1/2 çay kaşığı kimyon Tuz ve karabiber Maydanoz,süslemek için.
Malzemeler: 250 g. mantar,dilimlenmiş 3 kereviz sapı,dilimlenmiş Sos: 150 gr yoğurt 1 yemek kaşığı zeytınyağı 2 yemek kaşığı limon suyu
Çeşitli Sebzeler İle Birlikte
Malzemeler: 50g. kuru iç bakla (Geceden soğuk suda ıslatılmış) 1 yemek kaşığı zeytinyağı 1 yemek kaşığı üzüm sirkesi 1 diş sarımsak,ezilmiş, Tuz ve karabiber
4 porsiyon
Malzemeler: 3 tatlı elma 1 soğan,ince dilimlenmiş ve halkalara ayrılmış 250 g. bakla,haşlanmış 8 tam ceviz Nane,süslemek için
4 Porsiyon
Malzemeler: 1 kg patlıcan,sapları alınmış. 175 ml. yoğurt 1 diş sarımsak,ezilmiş 1 çay kaşığı zencefil 1 yemek kaşığı zeytinyağ 1/2 çay kaşığı kimyon Tuz ve karabiber Maydanoz,süslemek için.
Malzemeler: 50g. kuru iç bakla (Geceden soğuk suda ıslatılmış) 1 yemek kaşığı zeytinyağı 1 yemek kaşığı üzüm sirkesi 1 diş sarımsak,ezilmiş, Tuz ve karabiber
Malzemeler: 1 kg patlıcan,sapları alınmış. 175 ml. yoğurt 1 diş sarımsak,ezilmiş 1 çay kaşığı zencefil 1 yemek kaşığı zeytinyağ 1/2 çay kaşığı kimyon Tuz ve karabiber Maydanoz,süslemek için.
Malzemeler: 50g. kuru iç bakla (Geceden soğuk suda ıslatılmış) 1 yemek kaşığı zeytinyağı 1 yemek kaşığı üzüm sirkesi 1 diş sarımsak,ezilmiş, Tuz ve karabiber
Malzemeler: 1 kg patlıcan,sapları alınmış. 175 ml. yoğurt 1 diş sarımsak,ezilmiş 1 çay kaşığı zencefil 1 yemek kaşığı zeytinyağ 1/2 çay kaşığı kimyon Tuz ve karabiber Maydanoz,süslemek için.
Malzemeler: 50g. kuru iç bakla (Geceden soğuk suda ıslatılmış) 1 yemek kaşığı zeytinyağı 1 yemek kaşığı üzüm sirkesi 1 diş sarımsak,ezilmiş, Tuz ve karabiber
Malzemeler: 1 kg patlıcan,sapları alınmış. 175 ml. yoğurt 1 diş sarımsak,ezilmiş 1 çay kaşığı zencefil 1 yemek kaşığı zeytinyağ 1/2 çay kaşığı kimyon Tuz ve karabiber Maydanoz,süslemek için.
Malzemeler: 50g. kuru iç bakla (Geceden soğuk suda ıslatılmış) 1 yemek kaşığı zeytinyağı 1 yemek kaşığı üzüm sirkesi 1 diş sarımsak,ezilmiş, Tuz ve karabiber
Malzemeler: 1 kg patlıcan,sapları alınmış. 175 ml. yoğurt 1 diş sarımsak,ezilmiş 1 çay kaşığı zencefil 1 yemek kaşığı zeytinyağ 1/2 çay kaşığı kimyon Tuz ve karabiber Maydanoz,süslemek için.