4 porsiyon
Malzemeler:
250 g. mantar,dilimlenmiş
3 kereviz sapı,dilimlenmiş
Sos:
150 gr yoğurt
1 yemek kaşığı zeytınyağı
2 yemek kaşığı limon suyu
Çeşitli Sebzeler İle Birlikte
Malzemeler:
50g. kuru iç bakla (Geceden soğuk suda ıslatılmış)
1 yemek kaşığı zeytinyağı
1 yemek kaşığı üzüm sirkesi
1 diş sarımsak,ezilmiş,
Tuz ve karabiber
4 porsiyon
Malzemeler:
3 tatlı elma
1 soğan,ince dilimlenmiş ve halkalara ayrılmış
250 g. bakla,haşlanmış
8 tam ceviz
Nane,süslemek için
4 Porsiyon
Malzemeler:
1 kg patlıcan,sapları alınmış.
175 ml. yoğurt
1 diş sarımsak,ezilmiş
1 çay kaşığı zencefil
1 yemek kaşığı zeytinyağ
1/2 çay kaşığı kimyon
Tuz ve karabiber
Maydanoz,süslemek için.