Domates Çorbası

6 Kişilik

Malzemeler:
1kilo 350 gram kabuğu soyulmuş,çekirdeği çıkarılmış ve doğranmış olgun domates
Bir küçük kase iyice doğranmış soğan
1 diş ince doğranmış sarımsak
1yemek kaşığı doğranmış fesleğen
Bir yemek kaşığı bitkisel yağ
1çay kaşığı tuz
1 çay kaşığı biber

Yapılışı:
1.Kulplu bir tencerede ya da kalın kapaklı bir tencerede sarımsak ve soğanı yumuşayıncaya kadar 3 - 4 dakika soteleyin.Domates,tuz ve biberi ekleyin.Kaynaması için ısıtın.Ateşi kısın,kapağını kapatın ve 10 dakika hafif ateşte kaynatın. Üzerine 4-5 bardak su ekleyerek 10 dakika daha kaynatın.Ateşten alın.Biraz soğutun.Üzerine fesleğen serperek servis edin. Kaçamak gününüzde iseniz rendelenmiş az yağlı peynirle de müthiş olur bilginize :)

6 Kişilik

Malzemeler:
1kilo 350 gram kabuğu soyulmuş,çekirdeği çıkarılmış ve doğranmış olgun domates
Bir küçük kase iyice doğranmış soğan
1 diş ince doğranmış sarımsak
1yemek kaşığı doğranmış fesleğen
Bir yemek kaşığı bitkisel yağ
1çay kaşığı tuz
1 çay kaşığı biber

Yapılışı:
1.Kulplu bir tencerede ya da kalın kapaklı bir tencerede sarımsak ve soğanı yumuşayıncaya kadar 3 - 4 dakika soteleyin.Domates,tuz ve biberi ekleyin.Kaynaması için ısıtın.Ateşi kısın,kapağını kapatın ve 10 dakika hafif ateşte kaynatın. Üzerine 4-5 bardak su ekleyerek 10 dakika daha kaynatın.Ateşten alın.Biraz soğutun.Üzerine fesleğen serperek servis edin. Kaçamak gününüzde iseniz rendelenmiş az yağlı peynirle de müthiş olur bilginize :)

Domates Çorbası

6 Kişilik

Malzemeler:
1kilo 350 gram kabuğu soyulmuş,çekirdeği çıkarılmış ve doğranmış olgun domates
Bir küçük kase iyice doğranmış soğan
1 diş ince doğranmış sarımsak
1yemek kaşığı doğranmış fesleğen
Bir yemek kaşığı bitkisel yağ
1çay kaşığı tuz
1 çay kaşığı biber

Yapılışı:
1.Kulplu bir tencerede ya da kalın kapaklı bir tencerede sarımsak ve soğanı yumuşayıncaya kadar 3 - 4 dakika soteleyin.Domates,tuz ve biberi ekleyin.Kaynaması için ısıtın.Ateşi kısın,kapağını kapatın ve 10 dakika hafif ateşte kaynatın. Üzerine 4-5 bardak su ekleyerek 10 dakika daha kaynatın.Ateşten alın.Biraz soğutun.Üzerine fesleğen serperek servis edin. Kaçamak gününüzde iseniz rendelenmiş az yağlı peynirle de müthiş olur bilginize :)

Domates Çorbası

6 Kişilik

Malzemeler:
1kilo 350 gram kabuğu soyulmuş,çekirdeği çıkarılmış ve doğranmış olgun domates
Bir küçük kase iyice doğranmış soğan
1 diş ince doğranmış sarımsak
1yemek kaşığı doğranmış fesleğen
Bir yemek kaşığı bitkisel yağ
1çay kaşığı tuz
1 çay kaşığı biber

Yapılışı:
1.Kulplu bir tencerede ya da kalın kapaklı bir tencerede sarımsak ve soğanı yumuşayıncaya kadar 3 - 4 dakika soteleyin.Domates,tuz ve biberi ekleyin.Kaynaması için ısıtın.Ateşi kısın,kapağını kapatın ve 10 dakika hafif ateşte kaynatın. Üzerine 4-5 bardak su ekleyerek 10 dakika daha kaynatın.Ateşten alın.Biraz soğutun.Üzerine fesleğen serperek servis edin. Kaçamak gününüzde iseniz rendelenmiş az yağlı peynirle de müthiş olur bilginize :)

Domates Çorbası

6 Kişilik

Malzemeler:
1kilo 350 gram kabuğu soyulmuş,çekirdeği çıkarılmış ve doğranmış olgun domates
Bir küçük kase iyice doğranmış soğan
1 diş ince doğranmış sarımsak
1yemek kaşığı doğranmış fesleğen
Bir yemek kaşığı bitkisel yağ
1çay kaşığı tuz
1 çay kaşığı biber

Yapılışı:
1.Kulplu bir tencerede ya da kalın kapaklı bir tencerede sarımsak ve soğanı yumuşayıncaya kadar 3 - 4 dakika soteleyin.Domates,tuz ve biberi ekleyin.Kaynaması için ısıtın.Ateşi kısın,kapağını kapatın ve 10 dakika hafif ateşte kaynatın. Üzerine 4-5 bardak su ekleyerek 10 dakika daha kaynatın.Ateşten alın.Biraz soğutun.Üzerine fesleğen serperek servis edin. Kaçamak gününüzde iseniz rendelenmiş az yağlı peynirle de müthiş olur bilginize :)

Domates Çorbası

6 Kişilik

Malzemeler:
1kilo 350 gram kabuğu soyulmuş,çekirdeği çıkarılmış ve doğranmış olgun domates
Bir küçük kase iyice doğranmış soğan
1 diş ince doğranmış sarımsak
1yemek kaşığı doğranmış fesleğen
Bir yemek kaşığı bitkisel yağ
1çay kaşığı tuz
1 çay kaşığı biber

Yapılışı:
1.Kulplu bir tencerede ya da kalın kapaklı bir tencerede sarımsak ve soğanı yumuşayıncaya kadar 3 - 4 dakika soteleyin.Domates,tuz ve biberi ekleyin.Kaynaması için ısıtın.Ateşi kısın,kapağını kapatın ve 10 dakika hafif ateşte kaynatın. Üzerine 4-5 bardak su ekleyerek 10 dakika daha kaynatın.Ateşten alın.Biraz soğutun.Üzerine fesleğen serperek servis edin. Kaçamak gününüzde iseniz rendelenmiş az yağlı peynirle de müthiş olur bilginize :)