• banner_040.png
  • banner_018.png
  • banner_013.png
  • banner_025.png
  • banner_009.png
  • banner_028.png
  • banner_034.png
  • banner_008.png
  • banner_004.png
  • banner_039.png
  • banner_017.png
  • banner_029.png
  • banner_011.png
  • banner_019.png
  • banner_003.png
  • banner_031.png
  • banner_026.png
  • banner_033.png
  • banner_041.png
  • banner_001.png

4 kişilik
Malzemeler:
4 kemiksiz derisi alınmış tavuk göğsü
2 çay kaşığı limon suyu
2 diş sarımsak
2 yemek kaşığı toz hardal
½ çay kaşığı tuz
½ çay kaşığı karabiber

Hazırlanışı:
1-Fırını önceden 375 C ⁰ ye ısıtın.
2- Tavukları cam fırın tepsisine yerleştirin.
3-Küçük bir kasede limon suyu,sarımsak,hardal, tuz ve biberi karıştırıp tavuk göğüslerinin üzerine sürün.
4-25-30 dak. tavuk göğüslerini pişirin. Yanında buharda pişmiş brokolilerle servis edin. Afiyet olsun….

Geri Dön

 

 

 

 

 

 

 

Hesaplamalar     Besinlerin İçerikleri    Mucize Besinler